ja to sem že probo.pa je blo isto,ko sm si downloado dem,in ko sem ga naložu iz swpowerja.aja,pa pri splinter cell pandora tomorrow demo mi dela isto.sej sem naredu svojo temo za tist problem.
ammm igra je že vsaj 5 dni nazaj izšla, k sm jo tut zdownloadu takrat, mi pa ne dela zarad starforce zaščite, cdroma pa ne bom fizično izklaplu k ma še komp u garanciji
skinu sm, bemti starforce, morš najdt pravi crack oz. program, sm se zajebavu 3 ure, da sm lohk špilu, u bistvu še špilat nism mogu zard preslabe grafe
kolk pa maš grafo??kr jest lahk špilam,sicer demo,sam useen,pa mam 64mb nvidio gforce mx440,sam mi slika gre tk čist počas prek ekrana pa te ful moti.pa mam koma na najmanj detajle
o.k,teb ne bom odgovarju,denis,ker maš že v svoji temi odgovor.kill ya,ko si prej napisou da ti niti rainbov six:lockdown ne dela,sej nč čudnga ko pa si 2 leti nazaj dobil igrco z mogoče čččiiiissst mal slabšo grafo,pa ti je zahteval 32mbkartico,zdej pa nalašč delajo igrce tak,da morš skor vsako leto it po nov comp.in to je vse fu**.
jap, zto se bl splača kupt comp k ti ne bo zastareu za kšni 2 leti, čeprou je to težko, k usak let prhajajo igre, k so bl zahtevne, hitrej comp, še enkrt močenjšo grafo...
jep,sej moj je bil dobr za igrce še takrat ko je most wanted vn pršou,pa je že 5 let str.sam,jebga bomo še pa pol leta špilal call of duty 2,hehe,šala.