Lineage 2
- The sniper
- vsem poznan
- dark_shadow
- amater
Lineage 2 spwna WOW in GW, zdej ko pa pride C5 ven pa nebojo mel drugi špili za burek prot njemu. Unrealov grafični pogon se mi zdi da je že v C4, kaj bo šele v C5. Jebeš WOW, ki ima kvadratne monsterje, chari imajo kvadratne glave, in kolesa so kvadratna. Ne mi pravt da ni res ker sem gledal pr enmu mojmu sošolu (BUREKDOBER) ki je 6x paladin in zdej ima že enga 48 lvl+ chara. GW je lih mal bolš sam ne velik.
- dark_shadow
- amater
pa dej ozuma ... SLOVNICA p####! pa kok si star ti ... devet, osem?
glede whinerjev kako je wow boljši... ni treba vsake teme na forumu komentirat.. to je l2 tema tle se pogovarja o l2 ne pa primerja z drugimi špili... btw gw ni in nikoli ne bo boljši(zanemarjen projekt ncsofta)
pa če še kdo hoče kej težit glede tega... dejte to ozumi na zs.. po mojem bo še več kot vesel
lp
glede whinerjev kako je wow boljši... ni treba vsake teme na forumu komentirat.. to je l2 tema tle se pogovarja o l2 ne pa primerja z drugimi špili... btw gw ni in nikoli ne bo boljši(zanemarjen projekt ncsofta)
pa če še kdo hoče kej težit glede tega... dejte to ozumi na zs.. po mojem bo še več kot vesel
lp
lol gladiator je v PvPjo mravla s slonom, v partyjo pa je res dobr.subby wrote:¹pil je èist kul, glede na to, da je komaj na tretjini svojega razvoja.. zdej so objavil prve novice o C5, sam je vse v korej¹èini, grafika bo pa ubitaèna
tko da ritka kako lahko sploh govori¹, da ¹pil suxa èe si ga igral samo 2 minuti, to ¹e za spoznat kako se premika¹ ni dost, kaj ¹ele doloèit kolikokrat je slab¹a od wow ali gw... btw max lvl je 78 in se bo poveèal v vsakem chroniclu... gre se do C12 - kaj ti tle ni jasno
gladiator owna, gladiator èiiiist owna, gladiator tkooooo owna ooooo :O
kake mas ti