Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 5.MAJ 2024

Empire Earth

Si na vso moč želite obsežno strategijo, v kateri bi vodili praljudi, se postavili v sredino srednjeveških dvobojev, se bojevali v zloglasni prvi svetovni vojni, in nato še poskušali zavladati svetu z futurističnimi Rusi?
Datum objave:
6.oktober 2002

Avtor:
Aljoša Sodja
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  

tople vode. V lično postavljeni postojanki si nato izdelate vojsko, in z njo čimuspešneje zgazite nasprotnika. Tu pride na vrsto prva, a morda največja napaka, ki bo marsikoga odvrnila od daljšega igranja. Namreč vse poteka počasi, počasneje, najpočasneje... S tem predvsem ciljam na nabiralce dobrin, ki so sploh nadpočasni, in verjemite mi da jih za proizvodnjo približno enake količne dobrin kot v AOE potrebujete vsaj še enkrat toliko, ali pa čakate celo večnost. (najbrž mi ni treba posebej izpostavljati dejstva, da imate zaradi cele horde delavcev nemarno več dela, in morda manjšo vojsko). Uporabili so tudi že velikokrat preizkušen način klanja. Namreč, določena vrsta enot je zelo močna proti drugi, a občutljiva in nemočna proti tretji. Na prvi pogled se to morda zdi malce zapleteno, a v resnici se v sami igri to sploh ne opazi toliko. Dobrodošla zadeva je tudi morala vaših enot. Na višjo moralo bo najbolj vplival mož, v katerega vlogo se med igro postavite. Recimo pri Grkih bo to Heraklej, in če bodo enote v boju zraven njega, bodo nasprotnikom prizadeljale več škode. Na moralo pravtako vpliva bližina / oddaljenost hišk, ter bolnišnica. Moralo vaših enot lahko opazujete v krogcih pod njimi.


Klikni na sliko za večjo različico
Različnih enot je pravtako na tone, čez dvesto, kar presega vse dosedanje igre. V barakah seveda izdelujemo vojake ( v določeni dobi imamo lahko partizane, yeah ), ki se skozi dobe spreminjajo le po zunanjosti, nasploh pa so si zelo podobni, le da bo na začetku špila človeček metal kamenje, na koncu pa streljal z laserjem. Na voljo imamo še tanke, druga oklepna vozila, ter stroje za uničevanje na daljavo, siege weapons ( na začetku so to leseni katapulti, nakar dobivajo vedno lepšo preobleko, dokler ne izgledajo res fajn, njihova uporaba pa je nespremenjena ). Podali se boste tudi v zrak in pa na vodo, izpustili niso niti duhovnikov, ki so v kasnejših dobah že malo smešni ( duhovnik, ki spreobrne tank na sovragovo stran ni preveč dobra ideja, bolj bi se prilegel kak Yurij iz RA2 ) Lahko rečem, da je bil spisek enot pri recimo Total Annihialation, ki je glavni kar se tiče števila enot, veliko bolj domiselen. Ampak dobro, že toliko enot kot jih je je moralo biti hudirjevo težko pravilno uravnovesiti. Med igro dobivate tudi točke, ki jih potem vlagate v razvoj. Za recimo eno opravljeno stvar v misiji, dobimo pet točk in  in za pet točk naredimo gradnjo hitrejšo, za deset točk bodo nabiralci hitrejši ( a še vedno počasni ).



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
november 2001
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Sierra Studios
Razvijalec:
Stainless Steel Studios



Vse slike iz igre (10)


>
30.april 2003:
Popravek igre Empire Earth
>
Demo igre Empire Earth
>
9.februar 2002:
Cheat igre Empire Earth
>
Povezava na uradno stran igre Empire Earth


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.