Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Unreal Tournament 2003

Prvi Unreal Tournament je pred tremi leti pridobil veliko privržencev nove zvrsti arenskih 3D streljačin. Sedaj, tri leta kasneje, pa je prišlo nadaljevanje, na katerega demo različico so po svetu nestrpno pričakovali. Tu je dolgo pričakovani Unreal Tournament 2003...
Datum objave:
5.oktober 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  



Klikni na sliko za večjo različico
Pri CTF načinu je na sporedu šest bojev v zanimivih arenah. Zadnji, a ne dolgočasni način, je  način Bombing Run. To je najbrž najbolj moštveno usmerjen način od vseh v igri, poteka pa nekako takole: na sredini vsake stopnje oz. arene je žoga, katero je potrebno pobrati. Ko igralec pobere žogo, se orožje, katerega ima v rokah, spremeni v izstreljevalnik žoge in onemogoči uporabo pravih orožij. Nato lahko igralec s pritiskom na gumb za strel žogico izstreli v sovražni cilj (to prinese 3 točke), ali pa z žogico skoči v sovražni cilj (ki je kot nekakšen portal), kar prinese 7 točk. Z uporabno sekundarnega strela si je moč žogico med seboj podajati. Na sporedu je pet bojev, s katerimi se redni del zaključi.

Ko si vsi štirje načini uspešno zaključeni, se na mestu, kjer je bila prej prikazana ključavnica, odpre polfinale, ki je deathmatch 3 na 3 (igralec in dva člana ekipe proti Malcolmu in njegovima dvema članoma). Zmaga ekipa, ki prej doseže 20 fragov. Ko končane polfinale, pa (logično) sledi še veliki finale. V Unreal Tournament 2003 je to deathmatch med vami in Malcolmom, lanskoletnim prvakom tega priljubljenega turnirja. Mapa na kateri se boj odvija je zelo majhna, Malcolm pa ni ravno neumen in nesposoben. Komur to uspe, si lahko ogleda še zadnjo animacijo, ki čestita igralcu in mu pove, da je to šele začetek, saj bo vsako leto moral braniti naslov, nasprotniki pa bodo vse močnejši. To je konec enoigralskega načina.


Klikni na sliko za večjo različico
Orožij je v igri 12 in sicer: Redeemer (jedrska raketa, samo en strel), Ion Painter (kot laserski označevalec, kot ga poznamo v sedanjosti), Lightning Gun (strela električne strele, v sekundarnem načinu ostrostrelska puška), Rocket Launcher (iztreljevalnik ene ali treh raket naenkrat), Flak Cannon (flak, kot ga že poznamo), Minigun, Bio Rifle (strela male ali eno ogromno kepo strupene spojine), Link Gun (strela zelene izstrelke ali kot žarek), Shock Rifle (poznana iz predhodnika, še vedno je tu shock combo), Assault Rifle (šibka brzostrelka), Shield Gun (osnovno orožje, od blizu poškoduje nasprotnika, sekundarno naredi ščit, ki nekaj časa ščiti pred izstrelki) in Translocator ( s katerim se lahko prežarčimo na nasprotnika in ga ubijemo - zato se šteje kot orožje). Orožja so avtorji zelo dobro uravnovesili, kar je te čase težko narediti. Tu je tudi priboljšek adrenalin, ki ga pobiramo v obliki kapsul, nekaj ga pa dobimo ob vsakem fragu. Ko dobimo 100 enot adrenalina, je možno izvesti skrivno kombinacijo, ki igralcu omogoči začasno nevidnost, dvojno škodo, nesmrtnost ali večjo hitrost.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
30. september 2002
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Infogrames
Razvijalec:
Digital Extremes



Vse slike iz igre (25)


>
25.april 2003:
Popravek igre Unreal Tournament 2003
>
Demo igre Unreal Tournament 2003
>
21.september 2002:
Cheat igre Unreal Tournament 2003
>
Povezava na uradno stran igre Unreal Tournament 2003


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.