Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 26.APRIL 2024

MotoGP

MotoGP nas je prijetno presenetil in prišel ravno v času ko na sporedu ni prav nobene igre, ki bi lahko zadovoljila potrebnega igralca, katerega velika strast so prav dvokolesni lepotci. Lepotci, ki sedaj brnijo tudi na vašem trdem disku in komaj čakajo da se vsedete na njih in se zapeljete po svetu ekstaze, khm, dirkališču.
Datum objave:
1.september 2002

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

višjem mestu ko prevozite startno črto, več točk dobite. Na koncu si s temi nabranimi točkami odklepate zaklenjene dobrote, kot so denimo risankasti način, turbo, itd...Bonusi so sicer zanimivi in znajo malce popestriti klasično dirkanje, a se jih človek po določenem času vseeno naveliča.



Klikni na sliko za večjo različico
GP prvenstvo, oziroma tisto pravo prvenstvo je usojeno pojanje po desetih dirkališčih serije motoGP. Ko prvič vozite prvenstvo, ste za vsak dober zaključek dirke nagrajeni s dodatnmi točkami s katerimi nadgrajujete svoj dvocikel. Če se vam na kateri izmed dirk zalomi, ne zganjajte panike. Ko pridete do konca prvenstva, lepo začnete novega in na dirki, kjer v prejšnjem prvenstvu niste dobili nobene "nadgraditvene točke" napako lahko popravite. Če vam ne uspe, pač zopet sreče prihodnjič.
Prog v prvenstvu je deset, z testno progo enajst. Kar se zdi zelo malo in tako tudi je. Kmalu se začne čutiti pomanjkanje stez, kar je v bistvu čudno saj igra temelji na lanskoletni sezoni motoGP, prav zato so motorji še petsto kubični. Proge hodijo z roko v roki z grafiko, so prečudovito zmodelirane in res podrobne, zagotovo lepših dirkališč še niste ugledali v nobeni drugi igri doslej.


Klikni na sliko za večjo različico
Kljub vsem dobrim lasnostim pa vsebuje MotoGP nekaj pomankljivosti. Prva je gotovo ta, da vsebuje samo deset dirkališč. Druga pomankljivost in, vsaj zame največja, pa je umetna inteligenca nasprotnikov. Vozijo po svoji začrtani poti in to je to. Če slučajno pred zavoje zavirate prepozno in vas odnese počez, vas bo pri vožnji nazaj na stezo prav gotovo kdo zadel, saj se dirkači ne umikajo nikomur.Gas po svoji liniji, to je njihov osrednji cilj. Če jim kdo pride na pot, žal, nisem te videl. Zgodilo se mi je celo to da sem se po nesreči zaletel v enega izmed dirkačev in oba sva padla po tleh. Neverjetno, a v najina motoja se je zaletelo še pet ostalih dirkačev. Norišnica.
Naslednja pomanjkljivost pa tudi prednost je arkadnost igre. Igra naj bi sicer bila simulacija, a se že na prvi pogled vidi da je mešanica obojega, sicer veliko bolj nagnjena k arkadnosti. Že dejstvo da ni nastavitev motocikla pove veliko.


Klikni na sliko za večjo različico
Če se počutite osamljenega se lahko grupirate in zaigrate dirko ali več tudi preko internetal. Siromaki brez dostopa na internet pa se bodo morali zadovoljiti z igranjem  na razdeljenem zaslonu. Igranje preko razdeljenega zaslona je verjetno vsem znano tako da ga ne bom posebej predstavljal. Večigralstvo prek interneta pa poteka preko peer to peer IP, torej direktno povezovanje.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
julij 2002
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
THQ
Razvijalec:
Takuyo



Vse slike iz igre (47)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre MotoGP
>
Demo igre MotoGP


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.