Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 7.MAJ 2024

Baldur's Gate 2: Shadows of Amn

Ljubitelji FRP iger so končno dočakali nadaljevanje prave FRPjke, ki se imenuje Baldur's Gate 2. Če vas zanima, kakšne novosti prinaša, le berite naprej...
Datum objave:
16.april 2002

Avtor:
Maj Jukič
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Daje pa vam napeto ozračje. Če brez dobre glasbe ne morete, potem si nabavite prvega Diabla in ga nažigajte ob polnoči. Zagotovljeno se boste usrali ;-).


Klikni na sliko za večjo različico
Naj povem še malo o igralnosti in vmesnikih. Igralnost je zadovoljiva. Upravljate do 6 osebkov (1 vaš in 5 drugih, ki se vam pridružijo med potaovanji). Vse vpravljate z miško. Da pa se ne bi matrali klikat z miško po vseh meniji, zato da boste na hitro shranili igro, ali pa da boste videli mapo, so tu še vroče tipke (hot keys), s katerimi lahko na hitro opravite želen ukaz. Te tipke so včasih malce nerodne, zato predlagam, da si omislite brezžično miško, s katero boste lahko furali sem in tja. Jaz imam meter in pol dolg kabel in je utrudljivo. Vmesni meniji so v redu, saj se skladajo z igro samo. Ko kliknete z desno miško na lik, se vam odpre meni, v katerem vidite, kaj le-ta nosi. V tem meniju se vam avtomatsko vključi pavza, ki ima pomembno vlogo pri BS2. Brez nje bi skoraj ne mogli igre obvladati. Med dvoboji pride prav, ker lahko med tem, ko je vse pri miru, vi ukažete ljudekom, kaj naj storijo (najsi bo to tepežkanje z mečem ali pa čaranje), ko vse skupaj od-pavzate, bodo to tudi to storili. Če le niso preneumni.

Nad špilom sem bil navdušen. Pride na štirih CD-jih. Po želji lahko kupite še petega, na katerem je prodajalec, ki prodaja magično kramo in par popravkov. Za tiste, ki se jo boste po koncu naveličali, pa je tu še multiplayer. Lahko igrate prek interneta, ali pa se povežete v mrežo (lan). Za lažje in hitrejše igranje si igro inštalirajte v celoti. Potrebovali boste samo en cd za zagon igre. Igra ne zahteva dobrega računalnika (233 mhZ, 4mB grafike, 64 mb rama), zahteva pa dobrega igralca. In zdi se mi, da so ga tu polomili, saj Baldur's Gate 2 nikakor ni špil za neizkušence. Vedeti moraš VSAJ pravila AD&D in imeti za sabo obrnjeno enico.

In kaj si vi mislite o igri Baldur's Gate 2: Shadows of Amn?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
avgust 2000
Zvrst igre:
FRP
Založnik:
Black Isle Studios
Razvijalec:
BioWare



Vse slike iz igre (9)


>
Povezava na uradno stran igre Baldur's Gate 2: Shadows of Amn


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.