Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 4.MAJ 2024

Screamer 4x4

Sedaj vam predstavljamo še eno zanimivo igro s področja avtomobilov. Tukaj ne gre za navadne avtomobile temveč za vozila s štirikolesnim pogonom. Še posebej bo všeč ljubiteljem slabih terenov ter vožnje s terenskimi vozili. Igro je založil Virgin Software, gre pa za simulacijo vožnje s terenskimi avtomobili.
Datum objave:
24.september 2001

Avtor:
Peter Krebelj
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Zvok motorja ni ravno resničen ter pri večini modelov je enak. Pri prestavljanju so malce pretiravali z zvokom, ki nastane pri tem. Najlažja stopnja pa je po precej mnenju težka, saj če poskušate voziti kakor hitro lahko, naberete veliko kazenskih točk, če pa vozite počasi, pa pridete na cilj veliko počasneje kot ostali. Toplo priporočam tudi volan, force feedback pa je pri tej igri precej nadležen (pa še poškodujete se lahko).

Klikni na sliko za večjo različico

V večigralskem načinu lahko vozite s prijatelji po krožnih progah (teh krožnih prog je več kot deset, niso pa vse krožne ali ravne), zanimiv pa je način Destruction, pri katerem je potrebno uničiti nasprotnikovo vozilo

Igra je za računalnik precej zahtevna, tako da potrebujete dobro grafično kartico ter dovolj zmogljiv procesor. Osebno sem z igro kar zadovoljen in sem jo kar z veseljem igral. Če si želite voziti terenska vozila po slabem in strmem terenu, je to prava igra za vas.

In kaj si vi mislite o igri Screamer 4x4?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
april 2001
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
Virgin Interactive
Razvijalec:
Clever's Software



Vse slike iz igre (3)


>
15.april 2004:
Cheat igre Screamer 4x4


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.