Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 25.APRIL 2024

Battlefield Vietnam

Naveličani druge svetovne vojne v seriji iger Battlefield? Potem je Battlefield Vietnam kot nalašč za vas, saj zajame vso akcijo predhodnic in jo preseli globoko v vietnamsko džunglo...
Datum objave:
10.april 2004

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Nabor orožja je primeren dogajalnem času vojne. Na ameriški strani boste lahko uporabljali orožja, kot so slavna M-16, CAR-15, M-4, M-21, M-60 in podobne; vietnamska vojna pa bo uporabljala "komunistična" orožja, kot so vsem dobro poznani AK-47, M-91/30, RPG-2 in ostrostrelska puška SVD Dragunov. Vojaki obeh strani lahko posežejo tudi po granatah in minah, v skrajni sili pa tudi pištolah in nožu. Oborožitev igralca je odvisna od izbire tipa vojaka. Obe strani imate štiri tipe vojakov in sicer pehotnega vojaka, inženirja, protitankovskega vojaka in ostrostrelca; vašo vlogo pa lahko tekom boja spreminjate po želji oz. potrebi. Glede na to, da se na bojišču lahko znajde tudi do trideset vojakov na eni strani, je najbrž pametno pogosto menjati vlogo in enkrat kot ostrostrelec kriti vaše zaveznike, drugič pa kot protitankovski vojak odpraviti nadležne sovražnikove tanke ali helikopterje.


Klikni na sliko za večjo različico
Glede na to, da boste v enoigralstvu trenirali z računalniško vodenimi nasprotniki in zavezniki, vas najbrž zanima kako se obnesejo pri igranju. Hja, žal moram reči da je njihova pamet zvesta tradiciji serije in je zato večino časa porazna. To seveda ne pomeni, da po mapah blodijo kot zmedene kokoši, saj imajo tudi svetle trenutke. Pravzaprav bi z gotovostjo trdil, da so za razliko od mene veliko bolj spretni pri vodenju letala ali helikopterja. Zelo redko boste priča strmoglavljenju zaradi pilotove napake, medtem ko se tankov in oklepnikov, ki kar rinejo in rinejo v neko trmasto drevo, enostavno ne boste mogli nagledati. Prav tako boste lahko pritekli v sovražno postojanko, kjer vas kateri od nasprotnikov preprosto ne bo mogel zadeti, pa četudi boste oddaljeni le kak meter od njega. Ob svetlih trenutkih pa vas bo nekdo lotil s helikopterjem in vas pridno zasul z raketami ali celo kakšno bombo, če se mu bo le dalo.


Klikni na sliko za večjo različico
Večigralski način je tisti način, v katerem bodo ljubitelji igranja z živimi nasprotniki doživeli še več, kot jim nudi enoigralstvo. Na igrinih dvanajstih mapah se bo lahko naenkrat pomerilo tudi do 64 igralcev s celega sveta, na voljo pa bo še par drugačnih načinov igranja. Poleg načina "conquest", so tu še kooperativni način (kjer lahko igrajo živi nasprotniki in računalniško vodeni skupaj), način "evolution" in igra po meri, kjer je moč točno določiti, katera vozila, orožja in tipi vojakov bodo na voljo v igri. Način Evolution obsega dve mapi, kjer se točke prenesejo iz ene mape na drugo. Mrežna koda je stabilna, zato pri igranju naj ne bi bilo težav, če si lastite spodobno povezavo in dovolj močan sistem. Za pregled strežnikov je vgrajen GameSpy brskalnik, proti goljufanju pa uspešno skrbi zaščita PunkBuster (ki jo lahko po želji tudi izklopite).



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
19. marec 2004
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
EA DICE



Vse slike iz igre (120)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Battlefield Vietnam
>
22.november 2005:
Popravek igre Battlefield Vietnam
>
15.marec 2004:
Trainer igre Battlefield Vietnam
>
14.september 2003:
Napoved igre Battlefield Vietnam
>
Povezava na uradno stran igre Battlefield Vietnam


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.