Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.APRIL 2024

Crazy Taxi 3: High Roller

Crazy Taxi 3: High Roller je še ena izmed tistih iger, za katere bi bilo veliko bolje, če s konzole sploh ne bi prišle na PC. Zakaj je tako, izveste v opisu...
Datum objave:
26.marec 2004

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  


Klikni na sliko za večjo različico
Nič kaj zanimivega, torej. Tu je pa na srečo še način Crazy X, ki je pravzaprav edina skoraj zanimiva stvar v igri. Gre za način, kjer je potrebno opravljati izvirne in včasih tudi nore izzive. Teh izzivov je skupno 25, od vas pa zahtevajo uničevanje NLPjev, podiranje kegljev s taksijem, skakanje ter odvijanje baseball žoge, uničevanje disko krogle, vožnjo na robu kanjona in podobno noro početje. Če se uspešni, se vam postopamo odpirajo novi izzivi, ki so še bolj nori in tudi zahtevni. To je edini način igranja, ki vključuje vsaj nekaj domišljije ter igralnosti doda nekaj globine. Crazy X bi tako znal igralca zabavati pol urice, mogoče pa kar eno celo uro. Seveda je vse odvisno od tega, koliko ponovitev enega bedastega izziva lahko vaši živci prenesejo.


Klikni na sliko za večjo različico
Igralnost je torej komaj da povprečna, večigralskega načina seveda ni (tako je najbrž še najbolje). Kaj pa grafika in zvok? Glede na to, da so razvijalci igro predelali za PC, od grafike in zvoka ne moremo dosti pričakovati. Grafika je povprečna, na trenutke prav grda. Posebnih efektov je manj kot prstov na eni roki, zvok pa je bolj kot ne pretvorjen in predelan iz prvega dela serije. Zvočnih efektov je že tako ali tako malo, povrh vsega pa se še preveč ponavljajo in so včasih lahko prav nadležni. A slaba kvaliteta grafike in zvoka imata tudi dobro lastnost, saj omogoči nizke strojne zahteve in naredi igro dostopno tudi tistim igralcem, ki si ne lastijo novejšega sistema in niso vsakdanji igralci iger. Prav ti igralci so verjetno tisti, ki bi tej igri celo namenili kako urico svojega časa, če na televiziji ne bi bilo nič pametnega za krajšanje časa.


Klikni na sliko za večjo različico
Crazy Taxi 3: High Roller je torej še ena izmed tistih iger, za katere bi bilo veliko bolje, če s konzole sploh ne bi prišle na PC. Dejstvo, da vizualna podoba igre in pusta igralnost komaj lovita povprečno raven, je še nekako sprejemljiva. Naravnost grozno pa je dejstvo, da se cene za tole packarijo gibljejo okoli desetih tisočakov, če ne kar blizu enajst tisočakov! Žal ne gre za pomoto, niti ni ena ničla preveč pri ceni (čeprav bi bila taka cena verjetno skoraj da primerna). To igro raje spreglejte, saj za tak denar dobite ali pa boste dobili marsikatero od iger, ki ponujajo veliko več zabave in so gotovo vredne skoraj vsakega, če ne kar vsakega tolarja, ki ga bosta odšteli za nakup.

In kaj si vi mislite o igri Crazy Taxi 3: High Roller?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
9. januar 2004
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Empire Interactive
Razvijalec:
Strangelite



Vse slike iz igre (66)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Crazy Taxi 3: High Roller
>
31.januar 2004:
Trainer igre Crazy Taxi 3: High Roller
>
Demo igre Crazy Taxi 3: High Roller
>
Povezava na uradno stran igre Crazy Taxi 3: High Roller


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.