Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 1.MAJ 2024

Railroad Tycoon 3

Tretje nadaljevanje uspešne serije poslovnih strategij Railroad Tycoon je solidna igra namenjena vsem ljubiteljem vlakov in zgodovine le-teh, ki zna s prijazno igralnostjo zabavati tudi najbolj zahtevne...
Datum objave:
26.januar 2004

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Najpogosteje bo v šestnajstih kampanjah potrebno na začetku igranja odpreti podjetje in postaviti prvo postajo, iz katere bo nato vse skupaj izhajalo. Sledilo bo povezovanje mest, kupovanje vlakov in seveda vzdrževanje le-teh. Če boste postavili primerne linije, bodo vaši vlaki kmalu začeli prinašati dobiček, kar vam bo omogočilo širitev železniških povezav, nakup novih vlakov, stavb ali industrijskih objektov. Priložnostno se med igranjem pojavljajo dogodki v državah, ki vam lahko prinesejo dodaten dobiček (določeno mesto obljubi nagrado tistemu železniškemu mogotcu, ki prvi poveže to mesto z ostalim delom države). Sčasoma se bodo mesta, v katerih boste imeli postaje oz. vpliv, širila in razvijala; z leti pa se bo izboljševala tudi tehnologija, kar bo pomenilo večji izbor lokomotiv in lažje (hitrejše) prevažanje tovora ali potnikov.


Klikni na sliko za večjo različico
V okolici postaj je moč graditi različne stavbe, kot so pošte, hoteli, restavracije, pivnice in že pred omenjene industrijske stavbe. Te stavbe v večjih mestih načeloma že obstajajo, skozi igro pa se pojavljajo tudi same, sam igra nadzoruje ekonomijo. Tako boste lahko kupili ali zgradili kar precej različnih industrijskih stavb, od tovarn orožja in streliva, pivovarn, žag, do predelovalnic mesa, skladišč, tovarn avtomobilov in rafinerij nafte. Ti obrati lahko z vašo pomočjo zaživijo, če jih prej kupite in zagotovite dostavo surovin, ki so potrebne za obratovanje. Železniške postaje se delijo na tri velikosti (majhna, srednja in velika), ločijo pa se bo območju, ki ga pokrivajo. Pri gradnji je na voljo precej arhitekturnih stilov, od azijskih do britanskih ali ameriških iz divjega zahoda. Za vzdrževanje vlakov je potrebno graditi obračališča, ob daljših progah, kjer postanki niso mogoči, pa se postavi vzdrževalne stolpe, kjer se lokomotive oskrbi z vodo in peskom. Sedaj pa kar k samim lokomotivam, ki bodo vaše najboljše prijateljice skozi celotno igro.


Klikni na sliko za večjo različico
Railroad Tycoon 3 se lahko pohvali z obsežnim naborom lokomotiv, ki pokrivajo obdobje med 1. polovico 19. stoletja in začetkom 21. stoletja. Tako se bodo po vaših železnicah podile parne, dizelske in električne lokomotive; vse skupaj jih bo več kot štirideset. Pri nakupu vam bodo na voljo podatki, kot so letni stroški vzdrževanja, hitrost, zanesljivost, vizualna atraktivnost in konfiguracija vagonov. Lokomotive se bodo seveda kvarile, številne nesreče (katerim bo botrovala nespametna postavitev tirov) pa vas bodo pogosto prisilile v nakup novih lokomotiv ali obnovitev starih. Za vsak vlak boste v meniju našli podrobne podatke o stroških, prihodkih, starosti in mehanskem stanju; vse skupaj pa je predstavljeno uporabnikom prijazno, tako da je skrb, da česar ne bi razumeli povsem odveč. Railroad Tycoon 3 je na prvi pogled komplicirana igra, ki vas bo po kakšni urici igranja prav prijetno presenetila, saj je avtorjem uspelo zadeti pravo razmerje med poenostavljenostjo in podrobnostjo posamičnih elementov igranja. Preprosto povedano - brez truda boste v igri opravljali stvari, ki so bile prej zelo zapletene.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
31. oktober 2003
Zvrst igre:
poslovna strategija
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
PopTop Software



Vse slike iz igre (52)


>
25.december 2003:
Trainer igre Railroad Tycoon 3
>
18.december 2003:
Cheat igre Railroad Tycoon 3
>
18.december 2003:
Popravek igre Railroad Tycoon 3
>
Demo igre Railroad Tycoon 3
>
2.september 2003:
Napoved igre Railroad Tycoon 3
>
Povezava na uradno stran igre Railroad Tycoon 3


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.