Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 3.MAJ 2024

Virtua Tennis

Virtua tennis je predelava velike uspešnice tenisa z igralne konzole Dreamcast. Hmm, vedno, ko slišim besedo ´predelava´, pomislim na nerodne vmesnike, grdo-pusto grafiko in težavno kontrolo (ponavadi glavnih igralcev). In včasih se igralec vpraša, zakaj avtorji sploh delajo predelave, če so dobesedno zanič? Odkrito povedano, ne vem.
Datum objave:
26.marec 2002

Avtor:
Enej Sredenšek
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Igralec, ki se vam pridruži je ponavadi zelo nesposoben, saj včasih skače kot nor, z ene strani igrišča na drugo in odbija vse žoge – tudi tiste, ki so vam namenjene. Včasih pa stoji na miru in žogo, ki je namenjena njemu samo gleda in se čudi: AAA, kaj pa je to rumeno okroglo čudo, pa kako je hitro??? Zvoki so posneti odlično, saj imate ob igranju občutek, da gledate/poslušate pravo tekmo (odboj žoge od loparja oz. tal, sopihanje igralcev, ploskanje in žvižganje občinstva, ...). Poleg enoigralske izkušnje imate na voljo tudi mrežno igranje, ki bi znalo biti zelo zanimivo. Med sabo lahko igrajo štirje igralci (po dva za vsakim računalnikom). Če pa nimate toliko prijateljev, ki bi bili zainteresirani za mrežno igranje, se lahkopomerite enostavno eden na enega.


Klikni na sliko za večjo različico
Torej ali se dotični špil splača kupiti, sprašujete? Hja, če ste velik navdušenec nad tenisom in imate nasplošno radi športne simulacije, si špil le umislite. Ostali pa porabite denar za kakšen drug špil (Gothic recimo). Vsekakor pa prej preizkusite demo, ki ga najdete na tem naslovu: http://www.softwaredemos.de/spieledemo_anzeigen.php?id=1387.

Še minimalne zahteve: Pentium2, 450 Mhz, 64Mb rama, 3D kartica z 16Mb pomnilnika. Priporočeno pa je imeti kak Pentium3, 800Mhz, 128Mb Rama, 3D kartico z 32 MB pomnilnika.

In kaj si vi mislite o igri Virtua Tennis?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
marec 2002
Zvrst igre:
tenis
Založnik:
Sega
Razvijalec:
Sega



Vse slike iz igre (5)


>
9.januar 2004:
Trainer igre Virtua Tennis


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.