Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Cycling Manager 3

Cycling Manager 3 je precej dober, zabaven a na žalost tudi precej hroščat kolesarski manager, ki se ga ljubitelji kolesarskih dirk ne boste zlahka naveličali. Več v opisu...
Datum objave:
12.september 2003

Avtor:
Anže Šoba
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Vendar ima vsak trener svoje pomanjkljivosti tako, da je najbolje, če se dela lotimo kar sami. Poleg trenerjev pa moramo zaposlovati še skavte(iskalce mladih talentov), ter zdravnike, ki so zelo pomemben del naše ekipe. Prav vsak uslužbenec pa ima svoje znanje in previdni moramo biti tudi na to koga zaposlimo. Boljši doktor bo hitreje pozdravil naše kolesarje, slab trener jih lahko celo poslabša ali povzroči poškodbe in podobno. Tudi umetna inteligenca je zelo dobro razvita. Na primerm če nekdo poskuša zbežatim se bo ekipa z rumeno majico hitro postavila v ospredje skupine in dvignila tempo, če pa je vodilni dober v gorskih preizkušnjahm se bo proti koncu ravnine postavil v ospredje in nato napadel gorske ceste... Smešno pa izgleda, ko skupina kolesarjev spelje 90-stopinjski ovinek pri hitrosti 90 km/h.


Klikni na sliko za večjo različico
Potrebno pa je opozoriti, da je igra brez popravka 1.1 prav nesmiselna. Če kolesarji odstopijo na kateri od etap se jim čas enostavno ne prišteva in naenkrat so prvi pred vsemi za par ur. Tako ,da je to obvezen dodatek. 3D grafiki se ne boste ravno čudili, vendar je vsekakor dobra in privlačna. Dresi in kolesa so naravnost čudoviti in če igro ustavite lahko razločno preberete vse sponzorske napise, opazite razliko med opremami in podobno. Z prepoznavanjem svojih kolesarjev pa ne bo problemov. Ceste so lepo oblikovane in nam prikazujejo veliko različnih podlag. Gorske ceste so drugačne od nižinskih..., celo kockaste ceste so. 3D gledalci pa prav lepo spodbujajo kolesarje, med njimi pa lahko opazimo celo novinarje z fotoaparati in podobno. Prav vsak izmed gledalcev počne nekaj drugega, da spodbuja svoje favorite. Našim tekmovalcem pa sledijo avtomobili z dodatno opremo in podobnimi stvarmi, prav tako kot je to na pravih dirkah. Tudi in-game animacije so zelo lepe. Razločno lahko vidimo ko kateri od tekmovalcev pije, kadar pride do padcev in poškodb ter podobno.


Klikni na sliko za večjo različico
Žal pa je scenografija povsem drugačna zgodba. Pokrajine so zelo monotone, tako telo, da rastejo v Avstraliji enaka drevesa kot v Angliji in podobne napake. Gozdovi so bolj podobni zelenemu kvadratu kot pa pravim drevesom sej niso v 3D grafiki pač pa v obliki ploščatih bitmapov. Vsake toliko se na sredini ceste znajde kakšno drevo in tekmovalci enostavno vozijo skozenj. Tudi hiše in ostale zgradbe so prav smešne in skoraj vse izgledajo enako. Igra teče zelo tekoče, razen v primeru da jo pospešite na 8x hitrost (kar je največ) bo malenkost trokirala, slika pa bo preskakovala.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
25. julij 2003
Zvrst igre:
poslovna strategija
Založnik:
GMX Media
Razvijalec:
Cyanide Game Center



Vse slike iz igre (22)


>
12.september 2003:
Popravek igre Cycling Manager 3
>
Demo igre Cycling Manager 3
>
Povezava na uradno stran igre Cycling Manager 3


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.