Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 28.APRIL 2024

Midnight Club II

Midnight Club II je eden takih naslovov, ki stavi na lepe, hitre in bleščeče avtomobile, vratolomna prehitevanja, razne pripomočke (NOS), dolge skoke in nesramne nasprotnike. Se jim je posrečilo?
Datum objave:
4.september 2003

Avtor:
Aljoša Sodja
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

kjer vas že petič zapored nabaše en in isti avto. Da, dogodki so skriptirani. Tisti avto bo vedno peljal tam, tisti nasprotnik bo vedno šel po tisti poti itd... To botruje temu, da boste dirko odpeljali najmanj 3x da jo boste dokončali prvi. Sploh potem, na nekako 40% igre, hja, tam boste šele začeli bentiti. Tam se ostali avtomobili dobesedno držijo slogana: mi za prvo-uvrščenega nasprotnika, ubi ubi telebana pred monitorjem. GRRRR. Saj ni nič narobe, če se kdo kdaj zaleti v vas, tega smo že navajeni. Da pa nasprotnik uporabi nitro, da pride pred vas in ko je pred vami se zaleti v vas, vas poriva v steno ali pa vam blokira pot do nečesa (recimo nadvoza) da jo totalno zgrešite - takrat pa se zabava konča.


Klikni na sliko za večjo različico
Sama vodljivost avtomobilov sicer ni tako slaba kot se na prvi pogled zdi. Največja težava (govorim za primer tipkovnice) je malenkostno popravljanje smeri, saj so avti hudičevo občutljivi na to. Kar skočijo. Ko se navadite pa v bistvu ni slabo, in izvajali boste take stvari da boste imeli celo tipkovnico poslinjeno. Seveda le ob popolnem obvladanju vozila in poznavanju proge. To pa je težko, in na žalost smo spet pri napakah. Avti se menjajo zelo hitro, skoraj vsaki dve dirki. Tako se je težko takoj privaditi, a največji problem je poznavanje proge. Ker računalo priročno ve vsako bližnjico in se zna spretno izmikati navadnim avtomobilom (skoraj spretno, o tem kasneje) boste potrošili kar nekaj poizkusov da boste dosegli svoj maksimum. In ko ga, je tu že nov avto in nova proga, in gremo "jovo na novo". Škoda za to napako, saj vam počasi vse skupaj začne presedati.


Klikni na sliko za večjo različico
Umetna pamet računalnikov je tako tako. Dobri so izključno zaradi poznavanja proge in medsebojnega pomaganja, medtem ko se na ravnih odsekih vidi kakšni bebci so, ko se bebasto zaletavajo v ostale, namesto da bi malo spustili plin in šli mimo. Komentarje pa imajo take, da vas dobesedno sredi igre prime srat. V bistvu komentarje med samo dirko daje le en, tisti katerega ste izzvali (nad sabo ima drugače obarvano puščico). Debilnost ali računalniški teamwork proti vam, kakor vzamete, se najbolje vidi tu. Ko je tipec zadnji, jaz drugi, nek drug računalnik pa prvi vam prijavi nekaj v slogu: "You suck, go home, I rule!" Ja ja, seveda. Komentarji med dirko niso nič boljši, baba se zabije v vas in vas nahruli.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
11. julij 2003
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
Rockstar Games



Vse slike iz igre (45)


>
Demo igre Midnight Club II
>
3.julij 2003:
Cheat igre Midnight Club II


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.