Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 23.APRIL 2024

Warcraft III: The Frozen Throne

Dodatek za igro Warcraft III, The Frozen Throne imenovan, je še ena uspela akcija razvijalcev Blizzard Entertainment. Igro so naredili še boljšo, zanimivejšo in popularnejšo. Kako jim je to uspelo, pa si preberite v opisu…
Datum objave:
4.avgust 2003

Avtor:
Sašo Vozel

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Naga je rasa morja, zato jih boste našli samo v plitvi vodi. Imajo nekaj zelo zanimivih enot, kot so želve, kače in kuščarji. Izgleda, da se je Blizzard skozi leta naučil delati zanimive in predvsem različne misije, saj so le redke misije tipa "zgradi bazo in uniči nasprotnika". Največkrat vam bo dana četa sestavljena iz različnih enot in enega ali dveh herojev. To skupino boste nato vodili skozi tunele, labirinte ter prostrana okolja. Na poti boste morali večkrat izbrati določeno pot, se pravi levo ali desno, še prej pa vam je predstavljeno, kaj vas čaka na posamezni poti. Nekatere misije so zelo težke zaradi kontroliranja dveh različnih ras naenkrat. V nekaj misijah pa se bo vaš heroj znašel popolnoma sam. Orki so iz glavne zgodbe izrinjeni, vendar je na voljo bonus kampanja, ki je prav tako zabavna.


Klikni na sliko za večjo različico
Novosti je veliko. Vsaka rasa dobi po enega novega heroja. Ni slabo omeniti, da je tokrat magija še bolj izrazita in nujno potrebna za uspeh, saj imajo sedaj heroji izredne moči, ki jih pridobijo z novimi uroki in zmožnostmi. Omenimo le zmožnost postavljanja barak in mestnih hiš, kar izredno prav pride, ko si šele začenjate ustvarjati imperij. Dodanih je tudi 14 novih vojaških enot, veliko nadgradenj za bojne stroje, nevtralnih zgradb in banditov ter za vsako raso unikatna stavba, kjer lahko kupite in prodajate različne zvarke in uroke. Lepo presenečenje je, da so v igro ponovno vključili ladje. Stvar je sicer zelo preprosto narejena, vendar simpatična. Imamo 3 vrste ladij, in sicer transportne, uničevalne in bojne. Priročen je tudi kazalec zasedenosti ladje, saj smo se do sedaj pri cepelinih večkrat ušteli pri natovarjanju. Okolja v igri so raznovrstna. Že znana okolja popestrijo 3 nove lokacije, in sicer potopljene ruševine, vznožje in gora Icecrown ter odrezan svet, ki je dostopen le prek portalov in močno spominja na planet Mars.


Klikni na sliko za večjo različico
Dobre strani igre so vsekakor vse že omenjene novosti ter sama zgodba, ki je odlična. Igralnost igre je resnično ena najboljših iz zvrsti, vendar vseeno bode v oči nekaj napak. Če vodite veliko skupino, boste kaj kmalu ugotovili, da upravljanje ni tako preprosto. Velikokrat se boste morali ukvarjati s podrobnostmi, kot je premikanje posameznih enot, saj si vaš heroj ne bo sam našel poti iz "gužve". To zna biti posledica premajhnih poti, ki so še vedno linearne. To bi lahko razvijalci že odpravili. Omenili smo že, da zgodba lahko bega igralca, saj skače iz ene osebe na drugo.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
4. julij 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Blizzard
Razvijalec:
Blizzard



Vse slike iz igre (101)


>
8.december 2009:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
31.avgust 2009:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
22.marec 2009:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
1.oktober 2008:
Galerija igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
2.julij 2008:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
7.februar 2008:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
24.januar 2007:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
10.januar 2006:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
13.december 2005:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
13.januar 2004:
Popravek igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
14.oktober 2003:
Trainer igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
6.julij 2003:
Cheat igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
1.februar 2003:
Napoved igre Warcraft III: The Frozen Throne
>
Povezava na uradno stran igre Warcraft III: The Frozen Throne


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.