Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Flight Simulator 2004: A Century of Flight

Microsoft nam z najnovejšo simulacijo letenja ponuja možnost podoživetja zgodovinskih poletov pionirjev letalstva ter zopet na novo riše meje mogočega, ko gre za simulacijo letenja iz naših naslonjačev...
Datum objave:
14.avgust 2003

Avtor:
Matjaž Plotajs
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 3 od 6  

Zares čudovit pogled v zgodovino.


Klikni na sliko za večjo različico
Druga možnost je, da odprete poglavje "Select a Flight", kjer lahko, poleg vseh prej naštetih zgodovinskih letov, izberete tudi celo vrsto vnaprej pripravljenih poslastic, ki vas zopet vrnejo v sedanjost. Tu najdete polete nad vsemi najatraktivnejšimi predeli našega planeta, pri čemer je načrt samega poleta že izdelan in sicer tako, da vam na poti ponudi zares najbolj spektakularne prizore. Izbira je zopet ogromna in obsega tako turistične lete nad svetovnimi znamenitostmi (Las Vegas ponoči, Hoover Dam, Grand Canyon, Niagarski slapovi, Havaji, piramide, prostranstva Aljaske, Alpe…), reševalne akcije s helikopterjem v Himalaji, polet z jadralnim letalom  ter vse tja do komercialnih letov z rednimi letalskimi linijami, pa naj si gre za tovorna ali potniška letala. Vsak polet je tudi označen s težavnostjo, hkrati pa vas pred letom čaka natančen pregled načrta leta ter znanj, ki se od vas pričakujejo.

Če ugotovite, da vam določeno znanje manjka, lahko v načrtu najdete tudi nasvet, katero poglavje je potrebno ponoviti, da boste pripravljeni na vse naloge, ki vas čakajo na poti. Verjamem, da ne bi radi doživeli, kako vas tik pred pristankom preseneti v meglo ovito letališče, vi pa prvič v življenju slišite za ILS… No, Rod vas bo rade volje podučil o vsem kar vas utegne zanimati. Na koncu lahko izberete še štiri polete, kjer imate možnost opazovanja vremenskega dogajanja ter krajšo verzijo letov, kjer vas recimo čaka "zgolj" pristanek Boeinga 737 ali pa izvedba akrobacij nad večtisočglavo maso gledalcev… Izbira je vaša.


Klikni na sliko za večjo različico
Tretja možnost pa je, da si polet ustvarite sami ("Create a Flight"). Tako lahko sami izbirate letalo (16vrst letal, dve vrsti helikopterjev, skupaj 25 letalskih "pripomočkov"), vremenske razmere, področje letenja, letni čas, uro, količino goriva, morebitne odpovedi posameznih delov letala… Poslužite se lahko t.i. "Flight plannerja", kjer lahko naredite natančen načrt kje želite vzleteti, kje pristati (izbirate lahko med 23760 letališči po celem svetu !!!), način navigacije, višino leta… Na podlagi vaše izbire vam računalnik sam izračuna najbolj idealno pot, količino goriva ki ga boste potrebovali, ter koliko časa naj bi predvidoma trajalo potovanje. Vse skupaj se zariše na zemljevid, ki ga lahko med poletom kadarkoli pogledate in tako preverite svoj položaj ali pa preprosto naročite kontroli letenja, da vas vodi, do vaše končne destinacije.

Končno smo v zraku in čas je, da pogledamo grafično podobo letošnjega FS. Ta ima dva obraza in sicer je veliko odvisno od zmogljivosti vašega PCja. Vsem, ki se odločate za nakup igre, polagam na srce, da je 256 MB RAM in pa 1GHz procesor minimum.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
18. julij 2003
Zvrst igre:
letalska simulacija
Založnik:
Microsoft Game Studios
Razvijalec:
Microsoft Game Studios



Vse slike iz igre (118)


>
17.januar 2006:
Cheat igre Flight Simulator 2004: A Century of Flight
>
19.junij 2003:
Napoved igre Flight Simulator 2004: A Century of Flight
>
Povezava na uradno stran igre Flight Simulator 2004: A Century of Flight


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.