Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

NBA Live 2003

EA Sports so izdali naslednika v znani seriji košarkarskih iger, NBA Live 2003. Kaj in koliko nam prinaša dobrega in slabega, lahko izveste v tem opisu...
Datum objave:
7.februar 2003

Avtor:
Anže Šoba
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Podaje so zelo nepredvidljive in za vsako žogo lahko trepetamo, v čigavih rokah bo pristala, zato se čedalje pogosteje odločamo za samostojne prodore. Prodori pa so spet zgodba zase. Nekateri igralci lahko žogo zabijejo v obroč iz velikih razdalj. Kot bi poleteli proti obroču na poti do cilja pa jih ne ustave nič. Tako lahko katerikoli manjši igralec poleti in podre O'Neila, ta pa poleti kot kup slame. V protinapadih pa bomo lahko v vsaki tekmi par krat videli alley-op zabijanja in po nekaj tekmah jih bomo imeli že polno kapo. Vsa igra pa se odvija zelo hitro in igralci kar norijo po igrišču. V obrambi jih je skoraj nemogoče držati saj so vsi prehitri. Tudi košarkarski velikani kot Shaquille O'Neill so tako hitri, da vsak laik opazi nerealnost. Ko pa kateremu od igralcev blokiramo met žoga odleti kot topniški izstrelek in pristane na drugem koncu igrišča ali pa med gledalci, kateri na srečo niso živi. Zaključimo lahko, da igra izgleda odlično vendar žal zelo nerealistično.

Novost pri večigralstvu pa so statistike, ki jih lahko vodimo(zadeti meti, točke na tekmo…), lahko pa tudi izdelamo ekipe po lastnem izboru in igralce kupujemo od ostalih, ki igrajo preko Interneta. Vse skupaj pa je zelo podobno trgovanju v Franchise mode in najbolj zaželeni so igralci z najboljšo statistiko. Vendar pa se moramo za vse te novosti prijaviti na uradni strani EA Sports-a kjer lahko igramo 60 dni zastonj, nato pa nam igranje mesečno zaračunavajo.


Klikni na sliko za večjo različico
Če sem rekel, da so pri vsej stvari nekoliko pretiravali prav isto velja tudi za grafiko in pri tem elementu igre skoraj ni napak. Igralci so izdelani do potankosti in na njih lahko opazimo značilne tetovaže, trakove ter celo osebne izraze na obrazih. Tudi dvorane so zelo podobne tistim pravim in vse so si med seboj različne. Žal pa še vedno niso posvetili publiki dovolj časa in izgleda kot, da bi za nas navijalo par tisoč kartonastih ljudi. Če je grafika najboljši del igre je zvok prav nasprotno. Sicer so dodali novost,da si lahko medtem ko brskamo po meniju izbiramo muziko (Snoop Dogg, Busta Rymes…) se drugje niso dovolj potrudili. Komentatorja Don Poier ter Bob Elliot nam ponujata nekaj manj kot 5000 različnih komentarjev, ki pa velikokrat niso uporabljeni v pravem trenutku in postanejo dolgočasni. Publika se sicer dobro odziva na dogajanja v areni, vendar se na tem področju že vrsto let ni nič spremenilo. Kot, da nas vsa ta leta spremlja ista množica ljudi na vseh tekmah.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
29. november 2002
Zvrst igre:
košarka
Založnik:
EA Sports
Razvijalec:
EA Sports



Vse slike iz igre (30)


>
17.januar 2004:
Cheat igre NBA Live 2003
>
17.januar 2004:
Trainer igre NBA Live 2003
>
Demo igre NBA Live 2003
>
6.september 2002:
Napoved igre NBA Live 2003
>
Povezava na uradno stran igre NBA Live 2003


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.