Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Wolfenstein: Enemy Territory

Activision je za vse ljubitelje večigralske strelske akcije izdal brezplačno igro Wolfenstein: Enemy Territory. Kaj vse lahko pričakujete od te igre, pa boste izvedeli v opisu...
Datum objave:
22.junij 2003

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Okolja so razgibana in precej življenjska, na njih pa boste našli tudi fiksne strojnice, s katerimi boste lahko mnogokrat ustavili napad sovražnikov. Po drugi strani boste pa za strojnico lahka tarča za ostrostrelce. Na mapah je veliko objektov, ki so povezani s cilji misije in jih je potrebno občasno zavzeti.


Klikni na sliko za večjo različico
Na voljo boste imeli veliko orožij iz druge svetovne vojne. Uporabljali boste lahko brzostrelko Thompson, mobilno strojnico MG42, metalen plamenov, metalec granat, minomet, pištole, ostrostrelske puške nož in podobno. Orožja so vnaprej določena za vsak tip vojaka, tako da naknadno ne morete spreminjati izbora orožja, če izberete enega od likov. Tako terenski zdravnik ne bo mogel uporabljati ostrostrelske puške ali TNT, lahko pa bo oživljal padle vojake in jim dajal pakete prve pomoči. V igro se vsake nekaj časa vračajo okrepitve, Ko vas ubijejo, se lahko vključite med okrepitve in se v roku pol minute vrnete na bojišče; lahko pa čakate na zdravnika, ki vas lahko oživi, če je v okolici in če je še živ. To je v bistvu vse o večigralskem načinu, ki je tudi edini način igranja in bistvo te brezplačne igre.

Minimalne zahteve za igranje so Pentium III  600 procesor, 128MB Ram, 3D grafična kartica z 32Mb pomnilnika in 280Mb prostora na trdem disku. Za povsem tekoče igranje bo zadostoval Pentium ali Athlon procesor z 900Mhz,  256Mb RAM, 3D grafična kartica s 64Mb pomnilnika in 300Mb prostora na trdem disku. Za igranje bo dovolj že ISDN povezava, priporočljiv pa je ADSL, če želite igrati v igrah, ki so samo za igralce z nizkim pingom.


Klikni na sliko za večjo različico
Wolfenstein: Enemy Territory je zelo dober večigralski dodatek, ki mu ne moremo očitati prav nič slabega. Pri opisu boste zaman iskali oceno, saj gre za brezplačni dodatek, ki ga ni moč kupiti, izgubite pa lahko čas, ki ga boste porabili za download igre, če se jo boste odločili preizkusiti. Torej, ljubitelji večigralskega načina RTCW si lahko igro mirne volje omislite, posebno če imate dovolj hitro povezavi v Internet, saj 265Mb ne bi bilo dobro "dol vleči" na modemski povezavi. Igra vas bo gotovo zabavala nekaj časa, še bolj zabavno pa bo postalo, če jo boste poskusili igrati s prijatelji preko LAN ali Interneta. Skratka, uživajte v tej dobri, brezplačni igri.

Igro lahko dobite med našimi datotekami ali pa tukaj.

In kaj si vi mislite o igri Wolfenstein: Enemy Territory?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
31. maj 2003
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Activision
Razvijalec:
Splash Damage



Vse slike iz igre (36)


>
11.september 2003:
Popravek igre Wolfenstein: Enemy Territory
>
Demo igre Wolfenstein: Enemy Territory
>
19.december 2002:
Napoved igre Wolfenstein: Enemy Territory
>
Povezava na uradno stran igre Wolfenstein: Enemy Territory


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.