Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Sid Meier's SimGolf

Sid Meierja najbrž vsi poznamo po igrah Civilizazion in Colonization. Sedaj pa se je lotil izdelave poslovne golfa. Kaj je iz tega nastalo in kako dobra je igra, boste izvedeli v opisu...
Datum objave:
11.november 2002

Avtor:
Anže Šoba
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Ko nam zmanjka zemlje za gradnjo igrišča,  pa lahko vse skupaj lepo prodamo, kupimo novo, večjo in dražjo zemljo na kakšnem eksotičnem kraju in vso igro začnemo znova.


Klikni na sliko za večjo različico
Igra je zelo lepo izdelana in včasih se tako vživimo v njo, de ne vemo več ali sedimo doma za našim PC-jem, ali pa smo nekje na prostem, poslušamo ptičje petje in uživamo v partiji golfa z prijatelji. Ima pa tudi nekaj slabosti, za primer igra nima nobene zgodbe in dokaj hitro postane monotona. To nas hitro odvrne od igranja in ko enkrat dosežemo neko stopnjo se končajo vsi problemi in vse skupaj postane prelahko in dolgočasno. Tudi večigralnosti ni opaziti, tako da na igranje proti ali z človeškim nasprotnikom lahko kar pozabimo.

Grafika v sami igri pa je presenetljivo dobra, seveda to ni igra, ki bi zahtevala kakšne posebne efekte in zahtevne posnetke, a vse je zelo lepo in natančno izdelano. Nezahtevna grafika pa omogoča, da igra teče gladko in naših užitkov ne zmoti nič nepričakovanega. Tudi pri zvoku so se potrudili; oglašanje različnih živali velikokrat zmotijo vzkliki jeze ali sreče naših obiskovalcev.

Kljub temu da je po mojem mnenju igra odlična zabava in jo je lepo igrati je bralcem ne priporočam. Zakaj? Razlog je preprost! Prehitro se je naveličamo. Če ste pa oseba, katera se ne naveliča zlahka novih iger, pa je ta nedvomno za vas.

In kaj si vi mislite o igri Sid Meier's SimGolf?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
11. julij 2002
Zvrst igre:
poslovna strategija
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Firaxis



Vse slike iz igre (13)


>
16.januar 2004:
Popravek igre Sid Meier's SimGolf
>
Demo igre Sid Meier's SimGolf
>
14.avgust 2002:
Cheat igre Sid Meier's SimGolf
>
Povezava na uradno stran igre Sid Meier's SimGolf


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.