Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 27.APRIL 2024

TOCA Race Driver

Toca Race Driver je gotovo najlepša dirkalna igra zadnjih časov, hkrati pa je prva tovrstna igra z zgodbo. Točno kako dobra je ta igra, pa boste izvedeli v opisu...
Datum objave:
19.april 2003

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  

Boljša moštva vas bodo prej preizkusila na kateri od prog, slabša pa vas bodo brez komplikacij sprejela medse. Preizkusi so dokaj preprosti. Dobite dirkalnik, čas v katerem morate zvoziti krog in število ponovitev, če vam slučajno spodleti (na začetku je to skoraj nemogoče, saj avtomobili niso zahtevni za voziti). Po uspešno opravljenem preizkusu bodo včasih sledile vmesne sekvence, ki bodo del zgodbe.

Po sprejetju v moštvo se dogajanje preseli v garažo, kjer si igralec lahko ogleda stanje v prvenstvu, štartno listo, spremeni nastavitve avtomobile in se seveda poda na dirko. Pri nastavitvah vam z nasvet pomaga šef, ki v meniju za nastavitve na hitro razloži posebnosti proge in priporočene nastavitve. Spreminjati je moč prestavna razmerja, višino avtomobila, trdoto podvozja, aerodinamiko spojlerjev in pnevmatike; nastavitve pa je priporočljivo preskusiti na testni vožnji, da vidite, kako se obnesejo na progi. Nato sledi dirka. Kvalifikacij zaradi neznanega razloga v kariernem načinu ni, zato boste dirko začeli na naključno izbrani poziciji. Največ svobode dopušča način Free Race, kjer lahko izberemo progo, dirkalnik, število krogov, kvalifikacije in vreme. Za bolj napredne igralce pa je tu možnost izdeave mini prvenstva z nasprotniki po želji.


Klikni na sliko za večjo različico
V igri je moč najti kar dvainštirideset (42!) avtomobilov, trinajst prvenstev in osemintrideset resničnih prog. Med avtomobili boste našli večino znanih in priljubljenih modelov, kot so Subaru Impreza WRX, Dodge Viper, Toyota Supra, Alfa Romeo 147 in GTV, Opel Astra, Mercedes CLK AMG, Chevrolet Corvette Z55, Audi TT in podobni. Skratka, avtomobilov je preveč da bi jih našteval, zato raje preglejte slike, kjer jih boste lahko večino videli. Na enodnevnih prireditvah se odklenejo posebni avtomobili, kot naprimer 67' Chevrolet Corvette, Dodge Charger, Mini Morris, razni prototipi... Vsi avtomobili so izredno realistično izdelani in imajo realne zmogljivosti, pograjal bi le notranjosti, ki so pri večini avtomobilov enake, drug je le znak na armaturni plošči.


Klikni na sliko za večjo različico
Vse proge v igri so zelo dobro predstavljene. Tako kot med avtomobili, boste tudi med progami našli veliko znanih in malo manj znanih prog. Dirkali boste lahko po progah, kot so Brands Hatch, Hockenheim, A1 Ring, Silverstone, Nürburgring, Phillip Island, Monza, Mexico, Bristol in podobnih. Skupno je prog osemintrideset, s tem da imajo nekatere proge po dve izvedbi (dolga in kratka, kot pri novem Hockenheimu). Cela kariera se deli na štiri dele; to so Super Sports (7 lig), Power Sports (5 lig), Lola World Championship in Elite Championship (dve skupini). V zadnji, elitni skupini, je moč dirkati z dirkalniki, ki ste si jih prislužili na izzivih proti enemu dirkaču.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
28. marec 2003
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
Codemasters
Razvijalec:
Codemasters



Vse slike iz igre (133)


>
Demo igre TOCA Race Driver
>
24.april 2003:
Cheat igre TOCA Race Driver
>
9.april 2003:
Popravek igre TOCA Race Driver
>
14.april 2002:
Napoved igre TOCA Race Driver


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.