Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.APRIL 2024

Nascar Racing 2003 Season

Po sedmih letih obstoja se je znana dirkalna serija Nascar Racing zaključila. Z zadnjim delom, Nascar Racing Season 2003, se verjetno na boljši način ne bi bilo moč posloviti...
Datum objave:
10.marec 2003

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  

Nad progami boste v tem delu serije lahko opazili tudi zrakoplove, letala in helikopterje. Vendar pri vsej napetosti in hitrosti takih zadev verjetno še opazili ne boste. Veliko novosti so bili deležni tudi boksi, saj lahko sedaj opazite moštvene kamione in mehanike ostalih dirkačev.


Klikni na sliko za večjo različico
V igri so tudi vsi dirkači iz tekoče sezone, nekaj pa je tudi izmišljenih in vozijo avtomobile, ki so jih razvijalci sami pobarvali. Kot boste verjetno opazili na slikah, sem si tudi sam vzel nekaj časa in izdelal igralec.com avtomobil, ki ga lahko vidite kar nekajkrat, če preletite galerijo slik. Avtomobil in ekipo v boksih lahko tudi sami prebarvate, kar ni nobena pretirana novost, saj nas spremlja že od samih začetkov Nascar Racing serije. Če ne želite na dirkah nastopati kot eden od resničnih dirkačev, si lahko brez težav ustvarite svojega in z njim nadomestite enega od resničnih. Na progi je lahko največ dvainštirideset tekmovalcev, na seznamu pa jih boste našli precej več (nekateri so za večigralski način, nekateri še iz prejšnjih sezon).


Klikni na sliko za večjo različico
Ko se odpravimo na dirko, je prej dobro spremeniti nekaj postavk, kot sta moč nasprotnikov (ki se sedaj lahko prilagajajo vašim sposobnostim) in dolžina dirke. Verjamem, da je večini igralcev povsem odveč ali celo mučno voziti več kot dvesto krogov na eni dirki. Po drugi strani pa je to kar velik izziv in zahteve veliko mero koncentracije. Po končanem nalaganju, se dogajanje preseli v meni Race weekend. V tem meniju imate dostop do garaže, vrstega reda dirkačev in prenosa dirk v živo, medtem ko niste na progi. Vsaka dirka je sestavljena iz štirih delov, to so trening, kvalifikacije, vesela urica in sama dirka. Namen treniga je jasen, pri kvalifikacijah imate na voljo krog za ogrevanje in dva poskusa, na progi pa ste povsem sami. Vesela urica (happy hour) se dogaja pred dirko, gre pa za ogrevanje oz. zadnje priprave na dirko.


Klikni na sliko za večjo različico
Sama dirka se začne po tipičnem postopku, ki je v seriji Nascar že tradicija. Po ozvočenju se zasliši "gentleman, start your engines" in motorji dirkalnikov zarohnijo po celem dirkališču. Nato sledi leteči štart, pri katerem je potrebno paziti, da ne prehitimo avtomobilov po zunanji strani, dokler ne prečkamo ciljne črte. Nato pa dirko zaznamuje dirkanje v zelo tesnih formacijah, številne nesreče in posledično rumene zastavice, ob katerih se boksi začasno zaprejo, dirkači pa se ponovno zvrstijo za t.i. pace avtomobilom. Ena izmed dirk, katero sem vozil s 100% dolžino, se je večinoma dogajala pod rumeno zastavico, zato akcije skoraj da ni bilo.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
21. februar 2003
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
Sierra Studios
Razvijalec:
Papyrus



Vse slike iz igre (40)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre Nascar Racing 2003 Season
>
16.september 2003:
Popravek igre Nascar Racing 2003 Season
>
Demo igre Nascar Racing 2003 Season
>
Povezava na uradno stran igre Nascar Racing 2003 Season


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.