Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 4.MAJ 2024

The Sims: House Party

Igra The Sims je z drugim zaporednim dodatkom, House Party, dobila še nekaj novih predmetov in možnost prirejanja zabave na domu. Več o dodatku boste izvedeli v opisu...
Datum objave:
21.februar 2003

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Tudi droge so sedaj v Sims svetu, kot lahko vidite na parih slikah. Večino novih predmetov pa so kosi pohištva, ki so v drugem stilu in nimajo novih funkcionalnosti. Na tem mestu bi poudaril, da nobena zabava ni zastonj, če jo prirejate. Kot da stroški nakupa vsega potrebnega za zabavo ne bi bili dovolj, je tukaj še razdejanje, ki nastane potem, ko gostje odidejo domov (nekateri prej, dolgoprogaši pa pač zelo pozno). To se več ali manj vse večje novosti; manjše boste pa že sami odkrili, če se boste odločili za ta dodatek.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafika je enaka kot pri izvirniku (kot lahko vidite na slikah iz igre), novih je nekaj zvočnih učinkov; večjih oz. opaznih sprememb pa ni. Strojne zahteve so enake kot pri originalnih Simsih in se niso spremenile. Za normalno igranje boste potrebovali vsaj Pentium II 350 procesor, 128mb RAM pomnilnika, grafično kartico z 8MB spomina in dodatnih 200MB prostora na trdem disku (poleg originalnih Simsov in kakega drugega dodatka, kar lahko nanese tudi okoli 1GB). Z namestitvijo dodatka se novosti vgradijo v igro, ki ostane stabilna in brez sesuvanja. Za namestitev potrebujete originalne Simse, priporočljivo pa je imeti tudi prvi dodatek; če ste velik privrženec Simsov, se ve.


Klikni na sliko za večjo različico
Za Sims: House Party velja pravzaprav skoraj enako, kot za prvi dodatek (Livin' Large). Dodatek pač v igro vnese nekaj novih možnosti (prirejanje zabave, boljša socialna interakcija...), nove objekte pa lahko dobite tudi na internetu in to brezplačno, če imate spodobno povezavo. Tako da bi vam nakup odsvetoval, če niste dobesedno nori na Simse in bi radi z namestitvijo vseh dodatkov dobili čim več svobode pri igranju. Če dodatek nameravate kupiti, boste dejansko kupili le možnost prirejanja zabave (kar vas bo stalo dobrih pet tisočakov slovenskih tolarjev); če serije Sims sploh ne poznate, pa vam tega sploh ni potrebno brati in si najdite kako drugo igro za krajšanje časa. Končna odločitev o nakupu House Party je pa seveda vaša.

In kaj si vi mislite o igri The Sims: House Party?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
marec 2001
Zvrst igre:
simulacija življenja
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Maxis



Vse slike iz igre (13)



>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.