Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2024

The Sims: Livin' Large

Simulacija življenja The Sims je dočakala prvi dodatek, ki se imenuje The Sims: Livin' Large. Igri doda kar nekaj novih predmetov, to je pa več ali manj tudi vse, kar je novega...
Datum objave:
26.januar 2003

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Če se pa boste odločili za nakup tega dodatka, jih boste verjetno opazili.


Klikni na sliko za večjo različico
Način igranja se z namestitvijo dodatka ne spremeni, stare lastnosti ostanejo in se dopolnijo z novimi predmeti in elementi. Če še niste igrali originalnih Simsov, si preberite opis, preigrajte igro, potem pa se lotite dodajati dodatke. Uporabniški vmesnik ostaja isti, prav tako se grafika ne spremeni, novih je nekaj zvočnih efektov - pač zaradi novih predmetov. Če mislite namestiti vse dodatke skupaj, se pripravite na kak gigabajt zasedenega prostora in možen nastanek zmede... Večigralskega načina ni, saj je za ta namen igre Sims Online, ki je izšla pred kratkim.

Tudi strojne zahteve ostajajo enake. Za normalno igranje dodatka potrebujete procesor z vsaj štiristo megaherci, 64 MB Rama in vsaj 200mb dodatnega prostora na trdem disku. Če vam Simsi delajo gladko, ni razloga, da vam tudi dodatek Livin Large ne bi delal enako gladko. Grafika in zvok se, kot sem že omenil, nista spremenila.


Klikni na sliko za večjo različico
Skratka, The Sims: Livin' Large so prvi uradni izdani dodatek za igro The Sims, ki prinaša veliko novih predmetov, ki bodo razveselili vse zagrizene ljubitelje te simulacije življenja, a deluje malo prazno, saj poleg predmetov ne prinaša večjih sprememb igralnosti. Če so vam bili originalni Sims všeč, vam bo tudi ta dodatek. Če vam originalni Sims niso bili všeč, vam tudi ta dodatek ne bo všeč. Glede na novosti, ki jih prinaša, je dodatek zagotovo vreden denarja, ki ga je potrebno zanj odšteti (okoli pet tisoč tolarjev) in igro res pošteno razširi. A najbrž ne bi imel nihče nič proti, če bi se vsebino dodatka lahko dobilo na uradni strani za igro, po možnosti še brezplačno. Za primerjavo si oglejte slike iz igre pri tem opisu in opisu originalnih Simsov, saj smo poskušali prikazati čim več novosti.

In kaj si vi mislite o igri The Sims: Livin' Large?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
september 2000
Zvrst igre:
simulacija življenja
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Maxis



Vse slike iz igre (5)


>
1.januar 2004:
Popravek igre The Sims: Livin' Large
>
1.januar 2004:
Trainer igre The Sims: Livin' Large
>
9.januar 2002:
Cheat igre The Sims: Livin' Large


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.