Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 30.APRIL 2024

Knight Rider

KITT in Michael Knight sta se s televizijskih ekranov preselila na naše PCje. Kaj vse sta pozabila na televiziji in kaj vse s prinesla s seboj, si lahko preberete v tem opisu igre Knight Rider...
Datum objave:
18.november 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Cilje posamične naloge pred vsako misijo razloži Devon, tehnične zadeve, kot so nove pridobitve, pa prevzame Bonnie. Misij je vse skupaj točno petnajst in kot sem že omenil, niso ravno zanimive in se žal začnejo prehitro ponavljati.


Klikni na sliko za večjo različico
Vsako neuspelo misijo je moč ponavljati v nedogled, tako da je skrb glede shranjevanja čisto odveč. A kljub temu, da misijo niso preveč komplicirane,  se zna zgoditi, da bo potrebno eno misijo igrati večkrat (še posebno časovno omejene, ki znajo marsikomu pošteno dvigniti pritisk). To, da je igra čista arkada, se vidi tudi v obnašanju avtomobila. Pospeški so dokaj normalni, glede na to, da naj bi bil avto pošteno navit. Zaviranje in zavijanje pa sta povsem druga pesem. S hitrosti 200kmh se KITT ustavi v rekordnem času, zato je pri zaviranju (kadar je potrebno) potrebno čakati do zadnjega trenutka pred trčenjem. Trki v civilne avtomobile avtomobila sploh ne poškodujejo, prav tako je možno odnesti številna prevračanja in padce v prepad brez ene same praske. Hujšo škodo KITT utrpi le pri dvobojih z avtomobili lopovov in ob eksplozijah min, katere so postavljene ob in na cesti. Če vozite po cesti, se je avto drži kot klop, tudi pri 300kmh v ovinek. Ob prvem stiku s peskom pa se prelevi v rally dirkalnik in začne plesati sem ter tja. Moteča zna biti rahla neodzivnost avtomobila pri nizkih hitrostih, a to je stvar nastavitev občutljivosti tipk.


Klikni na sliko za večjo različico
Igra se odvija v nekem odročnem mestecu, na lokalnih cestah, ki tečejo skozi neko puščavo, v kompleksu tovarne, dvakrat pa celo na dirkališču, kjer tekmujeat KITT in KARR. Vsaka misija se začne na črnem tovornjaku, v katerem ima organizacija FLAG glavni štab. Na koncu pa se dogajanje preseli v neke podvodne tunele, kjer pride še do zadnjega soočenja med bratoma Knight. Teren je na prvi pogled zanimiv, a kmalu se začne ponavljati. Misije se začnejo vedno na drugem delu, a večinoma potekajo po istih poteh. Zato ne bodite presenečeni, če se boste po enem tunelu in mimo kake tovarne peljali vsaj desetkrat v celi kampanji. Če ne verjamete, le poglejte slike in videli boste, da so skoraj vse enake.

Kot dobre lastnosti bi lahko šteli zamisel, saj je to prva igra za PC, ki je narejena po nadaljevanki Knight Rider. Vse ljubitelje te nadaljevanke bo navdušil tudi zvok, marsikoga pa bo razočarala izvedba celotne igre. Malo manj spretne igralce zna ob živce spraviti tudi skakanje po strehah, ki ni ravno prijetno, če skočiš predaleč na streho, saj je v takem primeru potrebno ponoviti celoten postopek.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
november 2002
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
KOCH Media
Razvijalec:
Davilex



Vse slike iz igre (20)


>
10.oktober 2003:
Trainer igre Knight Rider
>
5.september 2003:
Cheat igre Knight Rider
>
Demo igre Knight Rider


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.