Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Midnight Outlaw: Illegal Street Drag

Ko ponoči mesto zaspi, se prebudi podzemni svet cestnega dirkanja. To je svet, kjer je veliko za izgubiti in edina stvar, ki kaj šteje, je hitrost. Z Midnight Outlaw: Illegal Street Drag, močno predelanim avtomobilom in NOS se začne vaš boj za spoštovanje in prevlado na cestah...
Datum objave:
19.oktober 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

zmogljivost avtomobila. Nekatere predelave so tudi na zunaj vidne, kot recimo feltne, širina gum, barva avtomobila (na začetku izgleda kot da bi bil z odpada),pragovi, spoljerji...  Spojlerji in pragovi na vsakem avtomobilu izpadejo drugače, saj so oblike avtomobilov različne.


Klikni na sliko za večjo različico
Brez nekaterih predelav se da kar dolgo časa shajati, ko pa avtomobil doseže hitrosti nad 200kmh, je pa že potrebno predelati  podvozje in vzmetenje, saj je avto pri takih hitrostih že pošteno nestabilen. Ko pa enkrat pokupite vse predelave, postane vaš avto prava ulična raketa, s pospeškom do 100kmh v sekundi in pol. Poškodb na avtomobilu ni, saj je možnost nesreč zelo majhna, oz se zgodijo predvsem namerne nesreče, saj se v takem primeru dirko razveljavi. Edino pri trčenju z vključenim NOSom oba avtomobila dobesedno vrže v zrak, pri tem pa lahko le nemočno gledate, kako zažgani koščki avtomobila in oba dirkača padeta na tla. Kruto, bi lahko rekli. S popolnim avtomobilom pa vam preostane le to, da izzovete najboljšega uličnega dirkača na dirko za naslov kralja ulic. Ko vam to uspe, postanete glavni na vasi :) In to je konec igre.


Klikni na sliko za večjo različico
Ker je to ulično dirkanje prepovedano, je pred vsako dirko izvedeno skeniranje oz. Prisluškovanje policijskih frekvenc, kot ste lahko videli v filmu Fast and the Furious. Res škoda, da ta scan ni prav nič uporaben in je samo za okras. So pa zanimivi stavki osebe, ki skenira. Pred vsako diko boste slišali izjave, kot sta "Bobbo's off the block, let's rock" ali "All clear... let's race". Po okoli desetih dirkah boste slišali vse te izjave, saj jih ni več kot pet. Vsakih nekaj dirk pa na koncu prekine policija, ki razveljavi rezultate (tudi če ste zmagali) in oba prestopnika kaznuje z vsoto 150 ameriških dolarjev. Verjetno bo tukaj marsikateri igralec pogrešal možnost divjega pobega, kakršni na takih prireditvah niso ravno redki. Vsaj v ZDA ne. No ja, upajmo da bo ta možnost v kaki bodoči različici igre, če sploh bo dobila nadaljevanje.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafika je malce nad povprečjem, avtomobili so zmodelirani solidno in se prav lepo svetijo, okolje pa ni nič posebnega. Zvok avtomobila je precej zgrešen, zvočnih učinkov pa ni ravno veliko. V večigralskem načinu se lahko pomerita dva igralca, ki tekmujeta za denar. Možno je igranje preko interneta (v navezi z GameSpy) in igranje preko lokalne mreže. Igra ni preveč strojno zahtevna, za normalno igranje je dovolj že petsto megaherčni procesor, 128mb RAMA in grafična kartica z 32mb pomnilnika.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
oktober 2002
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Valusoft
Razvijalec:
Canopy Games



Vse slike iz igre (7)


>
26.januar 2004:
Cheat igre Midnight Outlaw: Illegal Street Drag
>
Demo igre Midnight Outlaw: Illegal Street Drag


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.